فروشگاه فرهان‌شار

Admin

آواتار Admin

سورفکتانت های گلیکولیپیدی و نقش آن در میسلار واتر

در این مقاله به دنبال این هستیم که در مورد ترکیبی به نام گلیکولیپید صحبت بکنیم گلیکولیپید یک ترکیب متشکل از دو جزء قند و چربی است. بخش قندی این ترکیب حالت آبدوست یا هیدروفیل دارد. بخش چربی این ترکیب حالت آبگریز یا لیپوفیل یا هیدروفوب دارد. گلیکولیپید ترکیبی است که به واسطه وجود هم …

سورفکتانت های گلیکولیپیدی و نقش آن در میسلار واتر بیشتر »

سورفکتانت های گلیکولیپیدی و نقش آن در میسلار واتر

اسپرماستی و نقش آن در فرمولاسیون کرم ها و لوسیون ها

اسپرماستی یا موم اسپرماستی یک ترکیب چرب با منشا حیوانی است. این چربی عموما از مغز نوعی نهنگ به همین نام استخراج می شود. نهنگ اسپرم[1] یا اسپرماستی. نام دیگر این نهنگ، نهنگ عنبر است. کاربرد اصلی اسپرماستی تولید فرمولاسیون های آرایشی بهداشتی است. از معروف ترین فرمولاسیون های آرایشی بهداشتی حاوی اسپرماستی می توان …

اسپرماستی و نقش آن در فرمولاسیون کرم ها و لوسیون ها بیشتر »

اسپرماستی و نقش آن در فرمولاسیون کرم ها و لوسیون ها

اسکوالان و نقش آن در کرم ها

در بدن همه ما به صورت طبیعی مقادیر بالایی از ترکیبات مرطوب کننده طبیعی حضور دارد. این ترکیبات در واقع نقش مرطوب کننده طبیعی دارند. به این ترکیبات اصطلاحا NMF می گویند. این عبارت در واقع مخفف Natural Moisturizing Factor است. اصطلاحی که برای اشاره به ترکیبات طبیعی مرطوب کننده موجود در ساختار پوست در …

اسکوالان و نقش آن در کرم ها بیشتر »

اسکوالان و نقش آن در کرم ها شاربوت

تاثیر روغن آرگان بر پوست و مو

روغن آرگان منبعی غذایی از انواع چربی هاست. این روغن از دانه گیاهی به نام درخت آرگان مراکش استحصال می شود. امروزه از این روغن برای انواع کاربردهای آشپزی، آرایشی و دارویی استفاده می شود. روغن آرگان حاوی انواع ویتامین های محلول در چربی و نیز اسید های چرب امگا 3 است. از جمله مهمترین …

تاثیر روغن آرگان بر پوست و مو بیشتر »

تاثیر روغن آرگان بر پوست و مو شاربوت

تاثیر روغن جوجوبا بر درخشندگی و سلامت مو

روغن جوجوبا از دانه‌های درختچه‌ای به نام جوجوبا که در شمال مکزیک و جنوب غربی آمریکا می‌روید به دست می‌آید. این نام را نباید با نام Jujube که همان عناب است اشتباه گرفت. روغن جوجوبا معمولاً در ترکیبات محصولات زیبایی، آرایشی، بهداشتی و دارویی درمانی وجود دارد. این محصول حجم بالایی از انواع اسید های چرب امگا …

تاثیر روغن جوجوبا بر درخشندگی و سلامت مو بیشتر »

روغن جوجوبا بر درخشندگی و سلامت مو

ویتامین B5 چیست؟

ویتامین B5 یک مولکول محلول در آب است. این ترکیب از خانواده مشتقات ویتامین B است. ترکیبی که با نام پانتوتنیک اسید هم شناخته می شود. این مولکول یک آنتی اکسیدان قدرتمند است. مولکولی که می تواند باعث مهار واکنش های التهابی شود. مولکولی که می تواند از درماتیت پیشگیری کند. ویتامین B5 هم در فرآورده …

ویتامین B5 چیست؟ بیشتر »

ویتامین B5 شاربوت

روغن بادام چیست و چه خواصی دارد؟

روغن بادام نوعی روغن گیاهی است که از دانه گیاهی به نام Prunus dulcis به دست می آید. این روغن حاوی مقادیر قابل توجهی از انواع اسیدهای چرب امگا 3 است. از جمله مواد بسیار مهمی که در ترکیب روغن بادام حضور دارند، می توان به ویتامین E و منیزیم اشاره کرد. یکی از خواص …

روغن بادام چیست و چه خواصی دارد؟ بیشتر »

روغن بادام چیست و چه خواصی دارد؟
Scroll to Top
اسکرول به بالا